10 gode grunde til at leje en private jet

Der er mange gode grunde til at vælge en privat jet til din næste forretningsrejse eller ferierejse, ikke kun for komfortens og bekvemmelighedens skyld, men også på grund af den tidsbesparelse og fleksibilitet man opnår.

Lad WORLD BUSINESS TRAVEL sørge for dit næste leje af Air Charter/ Private Jet

1) Undgå kaos i de store lufthavne

Efter Covid-19 pandemien forventes det at antallet af flyvninger stiger og presset på da stadigt større lufthavne igen forøges.
Tag f.eks. Dubai International Airport, som normalt bruges af 80 millioner passagerer hvert år.
Her kan køen til pas- og toldkontrol være uendelig lang, hvis du er uheldig og ankommer tidligt om morgenen eller sen aften.

Tid koster penge, så hvis du benytter dig af en private jet, undgår du de store lufthavnes kaos og sparer tid og penge.
Når du flyver med en private jet, fastlægger du selv din rejseplan og kan, hvis tiden er knap, nå flere møder uden stress.

2) Fordele ved at Charter Private Jets

Når du flyver med en private jet, undgår du alt dette. Ikke kun kan du vælge det tidspunkt, du vil tage af sted, men du kan slappe af i en af ​​VIP-loungerne langt væk fra hovedterminalen. Og det mens alle formaliteter omkring flyvningen bliver ordnet. Du skal kun ankomme femten minutter, før afgang, men hvis du kommer for sent, så er det ikke et problem. Din Private Jet venter på dig og tager først af sted, når du er klar. Glem at skynde dig gennem travle terminaler for at nå til gaten til tiden. Det er et stressmoment, du kan leve uden.
Ruteselskaberne flyver ikke til mange mindre lufthavne, som kan være en vigtig destination for din virksomhed eller for dig og din familie på næste ferierejse.
Nogle lufthavne kan ikke tage imod større fly, men med en private jet åbnes selv næsten utilgængelige lufthavne for dig.

3) Hurtig og sikker transport af værdifulde forsendelser med en private jet

En private jet sikrer en hurtig og sikker transport af værdifulde kunstgenstande, smykker og andre uerstattelige varer. Ofte er det vigtigt, at en vare kan komme hurtigt frem uden forsinkelse.

Det kan være livsvigtig medicin eller effekter til en vigtig præsentation for en stor kunde.

4) Sikkerhed og undgåelse af terrorisme

Mark Wahlberg har i en artikel afsløret, at han i 2001 skulle have været fløjet med et af de ulykkelige fly, der styrtede ned i Twin Towers. Han valgte i stedet at flyve med en private jet til Canada for at besøge en ven på sættet af hans nuværende film. Af sikkerhedsmæssige årsager og risikoen for terrorangreb foretrækker han nu at tage en private jet, når han skal rundt i verden. Det er også med ro i sindet at vide, at de kun rejser med mennesker, de kender og stoler på.

Undertiden er den eneste måde at komme ud af et land under angreb eller trussel ved at charter en private jet. Private jet charters ofte til Irak, Afghanistan og andre krigsberørte lande. Hvis du har brug for at tage til sådanne områder, vil du ideelt set have fleksibiliteten ved at have et privat fly, der venter på dig i standby mode 24/7.

5) Rejser med kæledyr på en private jet

For nogle mennesker er deres kæledyr lige så vigtige som eller måske endnu vigtigere end deres børn. Når du rejser kommercielt, skal dit kæledyr rejse alene, ofte koldt og bange i lastrummet. De fleste Private Jet -operatører tillader passagerer at tage enhver type kæledyr med om bord. Mellemøstlige klienter vil tage alt fra Falke til ‘håndtaskehunde’ som Chihuahuas og større hunderacer som Great Danes.

6) Berømthed og privatliv

En række berømtheder, kongefamilier og regerings personer chartrer en private jet for at undgå det stirrende offentlige øje. Fx Angelina Jolie tager ofte en jet rundt i verden for sine FN-forpligtelser, da hun rejser til nogle af de farligste lande i verden. Selvom nogle af disse højt profilerede personer selv har deres eget fly, er der lejligheder, hvor de bliver nødt til at gennemgå vedligeholdelse. Det kan også være, at de har inviteret et følge til at ledsage dem, og derfor charter en separat jet.

7) Benyt en private jet til shopping ture 

Ankomst i stil og med ringe eller ingen bagagebegrænsninger kan du se, hvorfor HNW- enkeltpersoner, kongefamilier og berømtheder flyver overalt i verden og vender hjem med flere indkøbsposer, end et kommercielt fly ville tillade. Modehovedstæder er altid en magnet for de velhavende, hvad enten det er Paris, Milano, Nice eller London. De hotteste shopping destinationer kan tiltrække mange private jetfly med ivrige kunder ombord.

8) Spis med stil på en private jet

Det er faktisk meget almindeligt at se vores Jet Setters anmode om mad fra deres yndlingsrestauranter, så kan de fx nyde madretter fra Michelin-stjerne køkkenerne i Nobu, Hakasan, Pushkin og samtidig nippe til et glas Dom Perignon i 42.000 fod.

Selvom det ikke er så almindeligt længere, er det tilladt på nogle private jetfly at ryge en cigaret om bord. Nogle kunder vil fastsætte et ‘kun ryger’ fly. Hvis dette er et krav for vores klient, bestræber vi os på at sikre et fly, der tillader rygning.

9) Flyv i luksus, eksklusivitet og prestige på en private jet

Ombord med kun de mennesker, der er inviteret, er hele flyet dit. Slap af i overdådigt designede interiører. Læn dig tilbage og spil en film eller musik på ethvert niveau med højttalere i hele kabinen. Private Jets er udstyret med bærbare forbindelser, telefoner og WIFI.

Hvis man rejser om natten, så kan man i nogle private jets få opstillet komfortable senge for at sikre, at passagererne er godt udhvilet ved ankomst til destinationen. Når flyet nærmer sig destinationen vil besætningen kontakte lufthavnen så limousinen står klar til at kører dig til det endelige bestemmelsessted.

10) Fuld fleksibilitet med en private jet

En private jet bestilt gennem WORLD BUSINESS TRAVEL giver dig mulighed for at tage af sted, hvor du vil, når du vil, og uanset hvor i verden det måtte være.

Executive Club Class
Travel in Style!

Hvorfor vælge World Business Travel

Vi tilbyder mere end 31 års erhvervserfaring indenfor rejsebranchen.

  • Vi sammensætter erhvervspakker efter kundernes individuelle ønsker.

  • Vi har omhyggeligt håndplukket vores samarbejdspartnere, for at garantere højeste kvalitet af produkter og service.

  • Vi sammensætter kvalitetsrejser til erhvervskunder og individuelle rejsende, som ønsker høj personlig service.

  • Vi yder personlig service 24/7, til vores erhvervskunder og individuelle rejsende.

  • Vi tilbyder concierge service døgnet rundt.

  • Vi forbedre vores produkter og service niveau ud fra kundernes tilbagemeldinger.

WORLD BUSINESS TRAVEL ApS er et dansk ejet foretagende i rejsebranchen med mere end 31 års erfaring indenfor erhvervsrejser.

Vi tilbyder erhvervsaftaler til små og mellemstore erhvervsvirksomheder.  Motto: ‘Point to Point Business Service’ med personlig høj service og kvalitet til en fornuftig pris.

Leave A Comment