Erhvervsrejser med Ekspertise:
Oplev Verdensklasse Service og Planlægning

Naviger i verdenen af erhvervsrejser med WORLD BUSINESS TRAVEL, et 100% dansk erhvervsrejsebureau med mange års brancheerfaring samt en dyb forståelse for den erhvervsrejsendes behov.

Vi sikrer, at hver erhvervsrejse er mere end blot en transport; det er en integreret del af virksomhedens forretningssucces, planlagt ned til mindste detalje.

Ved at benytte sig af et erhvervsrejsebureau som WORLD BUSINESS TRAVEL, så er der skabt tryghed for bestillingen af din forretningsrejse. Vi klare alt fra flyreservation, Private Jet Service, hotel reservation, billeje, tog reservation m.m.

Ung kvinde parat til erhvervsrejser

Hvad vi tilbyder inden for Erhvervsrejser

Hvad vi tilbyder inden for Erhvervsrejser:

 • Personlig Rejseplanlægning: Vi planlægger, sammensætter, og eksekverer hver firmarejse med en personlig og skræddersyet tilgang, der opfylder dine unikke behov samt de mange medarbejdere som også benytter sig af flyrejser til ind og udlandet.
 • Automatisk Pristjek: Sikring af, at du altid får den bedste pris tilgængelig fra reservation til afgang på alle dine rejsebehov når der er tale om erhvervsrejser.
 • Grupperejser: Vi skaber mindeværdige oplevelser på erhvervsrejser, uanset destination, og sikrer, at din grupperejse går glat og i tråd med dine forventninger og mål.
 • Visumansøgning:Vi sørger for visumansøgning for firmakunder og deres medarbejderne. sørger for visumansøgning for firmakunder og deres medarbejderne.
 • Transport: Vi sørger for booking af tog-, bus- og lufttransport både her i Danmark, Europa og resten af ​​verden.
 • Hotel overnatning: Vi sørger for at finde ledige hotelværelser til den rigtige pris.
 • Limousineservice: Hvis der bliver behov for transport af VIP forretningskunder, så arrangere vi gerne limousineservice.
 • Air Charter/ Leje af Private Jet: Vi arrangerer alle former for air charter/ private jet flyvninger for forretningskunder, organisationer, individuelle rejsende samt cargo.
 • Særlige bestillinger: Vi sørger for bestilling af special måltider på fly og hoteller, assistance service i lufthavne, bestilling af foretrukne siddepladser på flyet på hele rejsen.
 • Konferencer, møder og messer: Vi sørger for konference og mødelokaler på hotellet eller ude i byen.

Hvorfor Vælge:
WORLD BUSINESS TRAVEL til Dine Forretningsrejser?

Troværdighed og Dedikation

Vores erfaring og dedikation til hver enkelt firmarejse gør os til et pålideligt valg i erhvervsrejsebranchen. Vi har igennem de sidste mange års erhvervserfaring, oparbejdet et nært solidt godt samarbejde i branchen med samtlige anerkendte internationale flyselskaber, hoteller, DMC’er og biludlejning her i Danmark og rundt om i verden.

Skræddersyede Løsninger:

Vi forstår, at hver virksomhed og erhvervsrejse er unik og tilpasser derfor vores løsninger til dine og virksomhedens rejsepolitik og specifikke behov.

Konkurrencedygtige Priser:

Optimer dit rejsebudget med vores konkurrencedygtige priser og automatiske pristjek på alle erhvervsrejser.

Skiller os ud fra online portalerne:

Skiller os ud fra online portalerne og de store erhvervsrejsebureauer, ved at vi har et mindre team, som kender den enkelte virksomheds rejsemønstre og de rejsendes behov. Vi opretter en speciel e-mail for jeres virksomhed, så vi hurtigt kan tage action på jeres forespørgsler, når I bestiller rejser eller har spørgsmål via denne mail.

Ændringer:

Vi sørger for at ændre hjemrejsen på din flybillet, hotel reservation m.m. for dig og dine medarbejdere, hvis der skulle være behov for det.

Vores Arbejdsproces for Erhvervsrejser

 • Indledende Konsultation: Din erhvervsrejse starter her. Vi lytter for at forstå dine behov og præferencer, hvilket gør os i stand til at skabe en rejseplan for virksomhedens erhvervsrejser, der er så unik som din virksomhed og kollegaer.
 • Den rejsende kommer i direkte kontakt med en medarbejder, der dagligt tager sig af jeres firma. I ender ikke i et call center, hvor man ikke har samme kendskab til kunden.
 • Rejseplanlægning: Vores team designér erhvervsrejser, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger med en skræddersyet tilgang og stor fokus på detaljer.
 • Ved ændringer/uregelmæssigheder hjælper vi hurtigere ved ændringer/uregelmæssigheder end online-udbydere
 • Vi er proaktive og gør alt for at finde løsninger døgnet rundt for den rejsende kunde, hvis der skulle opstå krisesituationer.
 • Efter-service og Opfølgning: Din erhvervsrejse slutter ikke, når du vender hjem. Vi følger op og justerer vores tjenester for at forbedre din fremtidige rejseoplevelse hele vejen.
 • Bæredygtighed: Vi bestræber os på at finde den bedste tilgængelige bæredygtige transportform for de erhvervsrejsende.

Bliv en del af vores Rejse

 • Hvordan bliver man kunde?: Kontakt os for at opdage, hvordan vi kan gøre en forskel i din virksomheds erhvervsrejser og skabe skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.
 • Kontakt os for et uforpligtende tilbud: Vi er her for at hjælpe med at sammensætte og planlægge din næste rejse og sikre, at alt går som smurt på hele rejsen. Vi er med fra start til slut.
Forretningsmand på forretningsrejse i lufthavenen

Ofte stillede Spørgsmål

Vores team af specialister er her for at hjælpe med hver eneste detalje i din erhvervsrejse, fra flybilletter og hotelophold til billeje og konferencer.
Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder for at gøre processen så nem som muligt for din virksomhed.
Vores team er tilgængeligt døgnet rundt for at sikre, at enhver ændring i dine planer håndteres med minimal ulejlighed.

har du brug for professionel rejserådgivning?

Kontakt os på tlf. +45 70 60 34 44 eller skriv her